Profesjonalny licencjat nauk technicznych w sztuce kulinarnej
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Kaunas, Litwa
Języki
Litewski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Sztuka kulinarna to wyjątkowy program studiów na Litwie. Program ten ma na celu przygotowanie specjalistów sztuki kulinarnej do stosowania wiedzy na temat podstawowych i zaawansowanych technologii produkcji żywności, skutecznego rozwiązywania problemów związanych z bezpieczeństwem i jakością surowców, organizowania procesów zarządzania żywnością i łańcuchem żywnościowym oraz oceny zmian w środowisku biznesowym. Od profesjonalistów oczekuje się odpowiedzialności społecznej, ciągłego rozwoju osobistego i efektywności usług biznesowych. obszar
Absolwenci programu Sztuka Kulinarna będą pracować jako kierownik produkcji żywności, szef kuchni, sous-chef, technolog produkcji żywności, kierownik firmy gastronomicznej i administrator w gastronomii (restauracje, bistro, kawiarnie, hotele) i innych firmach gastronomicznych.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Wyróżnienia Bachelor of Commerce (Zarządzanie Kulinarne)/Honors Bachelor of Commerce (Zarządzanie Kulinarne) (Bridging)
- Toronto, Kanada
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Francja
Dyplom z gastronomii
- Valencia, Hiszpania