2 Zarządzanie żywnością i napojami programs found
Filtry
- Licencjat
- Licencjat w dziedzinie nauk ścisłych (BSc)
- Licencjat
- Licencjat z zarządzania przedsiębiorstwem (BBA)
- Nauka o żywności i napojach
- Biznes gastronomiczny
- Zarządzanie żywnością i napojami
- Niepełny etat
2 Zarządzanie żywnością i napojami programs found
Filtry
Wyróżniony
University of Parma
Licencjat w systemie żywności: zarządzanie, zrównoważony rozwój i technologie
- Parma, Włochy
Licencjat
Pełny etat, Niepełny etat
3 lat
Mieszany, W kampusie
Włoski
Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żywności. Program zapewnia studentom interdyscyplinarną wiedzę niezbędną do pracy w biznesie, środowisku i zarządzaniu zasobami naturalnymi w sektorze rolno-spożywczym. Ten profil zawodowy jest zgodny ze strategią zrównoważonego rozwoju przedstawioną w komunikacie Komisji Europejskiej „Innowacje na rzecz zrównoważonego wzrostu: biogospodarka dla Europy”.
Schoolcraft College
Zarządzanie operacjami kulinarnymi i dietetycznymi Licencjat nauk ścisłych
- Livonia, Stany Zjednoczone
Licencjat w dziedzinie nauk ścisłych (BSc)
Pełny etat, Niepełny etat
2 lat
W kampusie
Język angielski
Bachelor of Science (BS) w programie zarządzania operacjami kulinarnymi i dietetycznymi jest przeznaczony dla doświadczonych studentów kulinarnych, którzy są zainteresowani uzyskaniem tytułu licencjata, który doprowadzi ich do stanowisk kierowniczych w branży spożywczej i żywieniowej. Ten program studiów łączy kursy biznesowe i naukowe, aby zapewnić kulinarzowi wiedzę i doświadczenie w zarządzaniu, naukach o żywności i żywieniu. Studenci rozpoczynający studia licencjackie w zakresie zarządzania operacjami kulinarnymi i dietetycznymi przygotowują się do objęcia stanowisk o coraz większej odpowiedzialności w operacjach kulinarnych i dietetycznych. Spełnienie wymagań stopnia pomoże również uczniom przygotować się do pomyślnego zdania egzaminów na poświadczenie Certified Dietary Manager (CDM) od Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), ważne poświadczenie dla studentów zainteresowanych działalnością gastronomiczną.
Popularny rodzaj stopnia naukowego
Popularny tryb studiów
Popularny rodzaj kształcenia
Niepełny etat Licencjat Programy w Nauka o żywności i napojach Biznes gastronomiczny Zarządzanie żywnością i napojami
Studenci, którzy są zainteresowani w prowadzeniu operacji usługi żywności będą korzystać z programu zarządzania żywności i napojów. Zajęcia mogą obejmować kulinarne matematyki, identyfikacja produktu, bezpieczeństwo żywności, zakup, zobowiązania monopolowych i zaplecze bankietowe i planowania.
Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.
Nauka w niepełnym wymiarze godzin umożliwia uzyskanie stopnia naukowego lub kwalifikacji, nawet jeśli nie można uczęszczać do szkoły w pełnym wymiarze godzin. Można uczyć się we własnym tempie, stopniowo gromadząc punkty, które liczą się do końcowej kwalifikacji.