Keystone logo

13 Licencjat Programy w Zarządzanie restauracją 2024

Filtry

Filtry

  • Licencjat
  • Licencjat w dziedzinie nauk ścisłych (BSc)
  • Licencjat
  • Licencjat z zarządzania przedsiębiorstwem (BBA)
  • Nauka o żywności i napojach
  • Biznes gastronomiczny
  • Zarządzanie restauracją
Kierunki studiów
  • Nauka o żywności i napojach (13)
  • Powrót do głównej kategorii
Lokalizacje
Znajdź więcej lokalizacji
Typ stopnia naukowego
Czas trwania
Tempo nauki
Język
Język
Forma badania

    Licencjat Programy w Zarządzanie restauracją

    Zazwyczaj zakończony w trzech lub czterech lat, licencjat jest przyznawany po ukończeniu studenci zaawansowany pułk badań w danej dziedzinie. Licencjat można następnie badań w celu osiągnięcia lub stopień doktora magistra, choć wielu studentów używać tego stopnia, aby przejść bezpośrednio do pracowników. Licencjat jest cennym osiągnięciem, które można łatwo dźwignią na wyższe płatnych miejsc pracy.

    Czym jest Bachelor in Restauracja Management? Ten specjalistyczny stopnia przygotowuje studentów z organizacji, obsługi klienta i umiejętności biznesowych, aby wprowadzić jeden z kilku miejsc pracy w otoczeniu Eatery lub hotelu. Studenci uczą się mieszaninę zasad biznesowych, najlepszych praktyk związanych z żywnością i umiejętności przedsiębiorczych. Ten typ stopniu biorą także studenci ramiona z wiedzy o praktykach sanitarnych, przednie-of-the-house i back-of-the-house umiejętności zarządzania oraz umiejętności prep kuchni.Co najważniejsze, studenci uzyskać dogłębne zrozumienie z komunikacji i umiejętności obsługi klienta musiał być naprawdę skutecznym menedżerem.

    Absolwenci z tym stopniem wejść na rynek pracy z specjalistycznej wiedzy zdobytej przez intensywnej nauki w klasie oprócz praktycznego doświadczenia. Jest to jeden z kilku świadczeń, w tym pochodzących z potencjalnymi pracodawcami z udokumentowanych kwalifikacji.

    Czynniki takie jak rodzaj instytucji i długości studiów szkolnej każdy może wpływ na koszt tego stopnia. Najlepiej mówić bezpośrednio do szkół, aby uzyskać dokładne informacje o kosztach.

    Po zakończeniu pracy licencjackiej w restauracji Zarządzania toruje drogę do ekscytującej kariery w szerokości czołowych restauracji, firm cateringowych i wszystko pomiędzy. Stopień może kierować pracowników na stanowisku kierownika bankietowa, kawiarnia lub kierownika baru. Więcej przedsiębiorczy studenci mogą przekształcić swój stopień do otwarcia i zarządzania własną restaurację lub franczyzy.

    Popyt na ludzi zdolnych do prowadzenia placówek gastronomicznych płynnie rośnie, a istnieje wiele szkół oferujących stopni w tej dziedzinie, zwłaszcza w Internecie. Znaleźć taki, który jest odpowiedni dla ciebie poszukiwaniu programu poniżej i skontaktować się bezpośrednio ze biurowego wstęp szkoły swojego wyboru poprzez wypełnienie formularza głównego.